Schooljaar 2019-2020 in beeld

Boekenmarkt

Ook dit schooljaar weer een grote boekenmarkt in de school. Beter konden we de Kinderboekenweek niet afsluiten.

Een pluim voor onze juffen en meesters!

Op de dag Dag van de leraar willen we hardop uitspreken dat we trots zijn op de juffen en meesters bij ons op de AquaMarijn. Daarom krijgen ze
vandaag een dikke pluim opgespeld. Allemaal leerkrachten met hart voor de zaak en liefde voor de leerlingen. En naast deze waardering ook
nog een heerlijke traktatie van de ouderraad en het bestuur. Dik en dik verdiend!!!

Kinderboekenweek 2019 "Reis mee!"

Kom je 's morgens op het schoolplein en zie je dat je juf of meester met koffer en al de school uit loopt. Ze gaan op reis! Maar waarheen?
Wanneer je goed kijkt naar hun kleren en naar wat er in de koffer zit, kun je het vast wel raden. Goed geraden? Dan heb je een letter
gewonnen. Alles geraden en dus 7 letters verzameld? Dan kun je daarmee de goede woorden puzzelen: 'Reis mee!"
Een prachtig thema voor de kinderboekenweek 2019. Lekker lezen en met boeken de wereld rond, de oceanen ontdekken en zelfs de ruimte in.
Dit jaar dus een Kinderboekenweek om op avontuur te gaan. Een spannende ontdekkingstocht naar verre landen en verrassende gebieden!

Sportdag 25 september 2019

Ook dit jaar onze grote sportdag in de Nationale Sportweek. De onderbouwgroepen in en rond de school en alle andere groepen op het sportpark.
Dansen, springen, rennen, samenspelen, dansen, gooien, vangen, dribbelen, klimmen, klauteren, hockeyen, estafette, rugby, Tang Soo Do en nog
veel meer. Wat kunnen we terugkijken op een geweldig sportieve dag. Een dikke pluim voor de organisatoren, de clinicleiders, de leerkrachten,
onze sporters en alle ouders die hebben meegeholpen om van deze sportdag een groot succes te maken.

Ondertekening Kanjerafspraken

Een gouden moment na twee Gouden Weken. De ondertekening van onze Kanjerafspraken. Dit wordt weer een topjaar!

Wethouder onthult Vignet Gezonde School

Cbs AquaMarijn heeft het vignet Gezonde School ontvangen. Het zichtbare bewijs dat we ons onderscheiden op het thema Welbevinden.
We zijn officieel een basisschool waar leerlingen graag naar toe gaan en waar ze zich veilig en gewaardeerd voelen. Waar samenwerken
vanzelfsprekend is en waar we rekening houden met elkaar. We zijn er trots op dat we ons juist daarom Gezonde School mogen noemen.
Wethouder Carine Bloemhoff en directeur Jos Groenewold hebben het officiële vignet onthuld en daarna opgehangen.
Links van de toegangsdeur ziet u voortaan het bewijs! En onze kanjers .... kregen allemaal een leuk presentje!

"Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.
Na het behalen van het certificaat mag de school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen".
Dank aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat!

Twee KanjerWeken met een gouden randje

We willen dat onze leerlingen met plezier naar school gaan en zich daar veilig en gewaardeerd voelen. De eerste twee schoolweken zijn
ieder jaar op cbs AquaMarijn daarom erg belangrijk. Niet voor niets noemen we deze weken dan ook ‘De Gouden Weken’. Samen heel veel
verschillende activiteiten doen en leren elkaar te vertrouwen en rekening te houden met elkaar. De vijf kanjerafspraken staan in alles centraal:
• We vertrouwen elkaar, • We helpen elkaar, • Niemand speelt de baas, • We lachen elkaar niet uit • Niemand doet zielig.
De kanjerafspraken staan het hele schooljaar centraal in onze activiteiten.

Cbs AquaMarijn in de zomervakantie in het nieuws (DvhN)

Hieronder een artikel welke in de zomervakantie 2019 werd gepubliceerd. Daarom aan het begin van dit nieuwe schooljaar toch nog
even op onze website geplaatst. Gewoon omdat we er trots op mogen zijn. Lopers en sponsoren: Jullie zijn echte toppers!!!

Nieuw schooljaar. Ik zie, ik zie, wie jij niet ziet!

Ik zie, ik zie wie jij niet ziet!
Dit is de meest prachtige slogan waarmee we dit nieuwe schooljaar starten. Het is een opdracht en een eis die we onszelf heel bewust opleggen.
Iedereen hoort erbij, iedereen doet mee en iedereen wordt echt gezien. Met deze geweldige opdracht in onze schooltas wordt het vast en zeker
weer een jaar om vol verlangen naar uit te zien. Samen op weg naar schooljaar 2019-2020. We hebben er zin in!