Welkom op de site van de ouderraad Reitdiep

Welkom op de site van de ouderraad Reitdiep!

Ouderraadsleden

Annette Heins; voorzitter

Ik ben Annette Heins, 39 jaar en moeder van Mette en Noor. Mette  zit in groep 7 en Noor zit in groep 5. Ik ben werkzaam in het UMCG als anesthesiemedewerkster en daarnaast ook werkzaam als docent bij het Wenckebach Instituut.

Ik zit sinds 2 jaar in de ouderraad, en vind het erg leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan een leuke en leerzame schooltijd voor de kinderen!

Mariska Kuil; penningmeester

Ik ben Mariska Kuil, moeder van Charlotte uit groep 6 en Rosalie uit groep 4. Ik werk als bouwkundige op een architectenbureau. Het leukste aan de ouderraad is de blije gezichten van de kinderen!!

Judith Pol; algemeen lid

Mijn naam is Judith Pol, ik heb twee zoons Ruben(6) en Daan(4). En ben getrouwd met Robbert. Wij zijn vlak na de geboorte van Ruben verhuisd naar het Reitdiep. In het dagelijks leven werk ik bij het CIZ als onderzoeker. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met het gezin op pad. Vakantie, een uitje of met ons bootje weg. Daarnaast ben ik klassenouder en lid van de OR van de Aquamarijn. Waar ik ook volgend jaar me weer me bezig blijf houden. Heb er zin in!

Tiny Kruisman; notulist

Mijn naam is Tiny Kruisman. Ik ben getrouwd met Erik en ben de moeder van Caitlin (groep 6). Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij onze school. Daarom was ik al een keer klassenouder en biebmoeder. Sinds afgelopen jaar ben ik lid van de OR. Als creatief persoon vind ik het leuk om dingen te bedenken en te organiseren voor de school en de kinderen. Ook vind ik het leuk om de leerkrachten te helpen bij allerlei activiteiten. Naast activiteiten voor de school ben ik dol op lezen, tuinieren, wandelen en zumba.

Vanuit het team nemen de volgende leerkrachten deel aan de ouderraad:

Jolanda Groenewold (groep 4) en Jolanda Bakker (groep 3)