Koningsspelen 2014

W A T E R

Woensdag 5 maart starten we onze projectweken rondom het thema WATER!

Opening project W A T E R : ik zie, ik zie ......

De leerlingen van groep R6-7 hebben samen met juf Marieke een prachtige animatie gemaakt voor de start van ons project
W A T E R. De hoofdrolspeler is Druppie (de regendruppel met een paarse stropdas).
Bekijk het filmpje heel erg goed en ontdek in de beeldflitsen waar je bij het thema W A T E R allemaal aan kunt denken. Je start het filmpje door op Druppie te klikken. Heel veel succes!

Twee prachtige kerstvieringen in de Stadskerk

Kerstvieringen 2013 De wereldmarkt

We zien uit naar de twee kerstvieringen op
woensdag 18 december in de Stadskerk.

Het thema van de vieringen is
"De wereldmarkt"

Er wordt wel gezegd dat brutalen de halve wereld bezitten. Wie zijn stem verheft krijgt vaak gelijk. Binnen het thema “De wereldmarkt” horen we hoe belangrijk het is dat ook de andere helft van de mensheid zijn verhaal kan doen. Dat iedereen zijn of haar verhaal mag doen en dat ieders verhaal er toe doet. We spreken ons uit tegen de economische uitbuiting van boeren in ontwikkelingslanden en we willen ook hun verhaal horen.

Sinterklaas bezoekt onze beide locaties

Lampionnentocht

Kinderboekenweek 2013 gaat van start!

De grote cbs AquaMarijn ideeënwedstrijd !

Lees op 30 augustus heel goed de nieuwsbrief van september 2013. Ook via de e-mail volgt dezelfde dag nog meer uitgebreide informatie over onze groots opgezette ideeënwedstrijd.

Heb jij/Heeft u het beste idee? Doe mee!

Alle ideeën kunnen op school tot uiterlijk 4 oktober 2013 worden ingeleverd.
Op de beide locaties hebben we daarom een speciale
ideeënbus neergezet.

De twee Gouden Weken !!

Na zes heerlijke vakantieweken pakken we de draad weer op!

Het is deze laatste zomervakantieweek van 2013 op cbs AquaMarijn al weer een komen en gaan van leerkrachten. Overal worden de handen volop uit de mouwen gestoken. De lokalen worden weer ingericht, hier en daar wordt geschoven met meubilair, werkboekjes en schriften worden uitgepakt en uitgeteld, heel veel overleg vindt al plaats over afstemming van aanpakken en werkwijzen en natuurlijk worden zeker ook de sterke vakantieverhalen uitgewisseld. Kortom: volop bedrijvigheid!

Vanaf maandag 19 augustus gaan we van start met het nieuwe schooljaar 2013-2014 en we hebben er zin in. Opnieuw een schooljaar vol plannen, activiteiten en ontwikkelingen. En dat samen voelt nu al als een uitdaging! Als ouders/ verzorgers bent u aanstaande maandagmorgen (19 augustus) van harte uitgenodigd om gelijk vanaf 8.20 uur even binnen te lopen om een kijkje te nemen in het lokaal van uw kind(eren). Gelijk ook een goed moment om alvast kennis te maken met de groepsleerkracht. Tot die tijd nog eventjes lekker ontspannen en maandagmorgen 19 augustus als gewoonlijk weer vroeg uit de veren. Tot maandag!
KLIK HIER voor de meer uitgebreide 1e informatiebrief van dit nieuwe schooljaar!

Er is in de zomervakantie hard gewerkt aan ons speelveld!

Er waren al verontruste geluiden hoorbaar toen het na de sponsorloop (zie archief 2012-2013) stil werd. Maar vele overlegmomenten en procedures later wordt langzaamaan het resultaat zichtbaar. Het kan volgens ons niet lang meer duren!

Koningsspelen 2014

W A T E R

Water dichtbij en ver weg!
Ontdekken in en buiten de school!
Dans   Muziek   Toneel  Gedichten
Proefjescircuit en Tentoonstelling

Wees Wijs met Water

We

wensen

iedereen

een heel fijn

Kerstfeest

en een

gelukkig

nieuwjaar !!

De wereldmarkt

Welkom op de wereldmarkt,
op de markt van iedereen.
Welkom op de wereldmarkt,
niemand is hier alleen.
Kom met je verhalen,
in alle kleuren, alle talen.
Kom van oost en west,
van zuid en noord.
Jouw verhaal, jouw verhaal
wordt goed gehoord.
Kom tezamen op dit uur
bij het vuur, bij het vuur.

5 december 2013

Lampionnentocht

Lied Kinderboekenweek 2013

Klik op de afbeelding om het lied van de Kinderboekenweek 2013 van start te laten gaan!
KLAAR ..... AF!

En op vrijdag plaatsen we allemaal
onze handtekeniing of vingerafdruk
onder onze omgangsafspraken!
Het wordt weer een prachtig schooljaar!

Hoera! Een nieuw schooljaar!